Over mij

Ik ben Alina Maria Pruteanu en ik ben in 1981 geboren in een gewone familie in Ramnicu Valcea, Roemenie. Mijn ouders gaven me de namen van mijn grootouders, Alina van Agripina en Maria.  Ik ben in de eerste levensjaren opgegroeid met communisme en dictatuur. Later na de revolutie (1989) leerde ik democratie kennen.

 

Mijn vader was een atheïst hij werkte toen veel in het buitenland en kwam met interessante verhalen terug. Dankzij hem heb ik de passie om te lezen en van mijn moeder de kracht en sterke wil om dingen te doen.

 

Mijn ouders zijn vaak verhuisd en ik heb daardoor op 7 verschillende plekken gewoond. Door al dat verhuizen moest ik, en wist ik dat ik thuis moest zijn bij mijzelf en niet op een bepaalde plek.

Reizen is makkelijk en leuk voor mij want ik ben altijd thuis.

Over mij
Mijn hobbys en interesses

boeken lezen

Spiritualiteit, fantasie, filosofie

Kaarten lezen

Tarot, Gaia orakel, Aartsengelen, De kracht van het wiel, Druïdes, Avalon

kaarsen maken

Puur natuur met bijenwas

Zalf maken

Reiki zalf maken met natuurlijke igredienten

REIKI IS EEN WOORD DAT NIET MEER NIEUW, GEHEIM OF TABOE IS.

Tegenwoordig zijn mensen meer open en zoekende naar de kern van ZIJN.

 

Natuurlijk zijn er meerdere manieren en wegen die ons daarbij kunnen helpen, voor mij was dat Reiki de weg.Na een tijd wist ik dat er een moment zou komen om te delen, te helpen en er voor andere mensen te zijn.

 

Dat moment is nu.  Het is zo als het moet zijn.

 

Als kind had ik het gevoel dat ik nooit alleen was, nu weet ik zeker dat het mijn engelen zijn geweest. Dankzij hen ben ik in aanraking gekomen met Reiki.

Mijn dankbaarheid is groot.

 

Loslaten, vrede en kiezen voor jezelf is wat mij in evenwicht heeft gebracht. De warmte, rust en verbinding zijn kenmerken van een dappere innerlijke reis. Zo kun je komen in de verbinding en genieten van verandering die wordt gebracht door reiki.

In het donker en de koelte ontstaat jouw waarheid die prachtig is, je centrum opent zich voor transformatie.

error: Content is protected !!