Dromen uitgelegd Dronten, Flevoland

Dromen en Reiki

We weten dat iedereen elke nacht droomt en er zijn veel boeken over geschreven.

Er zijn verschillende dromen die vanuit ons onderbewustzijn komen en die in contact staan met de kosmos om ons iets te vertellen. Zo als, pas op, je bent niet goed bezig of juist wel, etc. Alle dromen vertellen iets, meestal zijn het de verwerkingen van de dagelijkse activiteiten, soms komen ze van het verleden en heel zeldzaam van de toekomst(visioen). Op het moment dat ze zich herhalen wil dat zeker iets zeggen.

 

Ik ben 2 jaar lang bezig geweest om dromen te begrijpen en te werken met symbolen die komen met een verhaal uit het onderbewustzijn. Ik was er nooit mee begonnen als ik niet 3 keer het symbool van de maan had gezien. Eerst las ik een artikel over de dromen en daar stond een foto van de maan. Het was interessant maar ik ging er niet mee aan het werk. Vervolgens ging ik dromen van die mooie grote maan dat was de tweede keer dat ik het symbool voor mij zag. De volgende avond kwam een volle maan tevoorschijn en dat was voor mij het derde teken dat zei dat ik iets met dromen moest doen.

 

Later heb ik Reiki op mijn pad gekregen en ik vond dat dit een mooie combinatie zou zijn. Inmiddels heb ik er veel boeken over gelezen. Voor ik mijn dromen onderzocht gaf ik Reiki om de juiste uitleg te krijgen. Geleid door de Reiki energie kon ik veel sneller van mijn intuïtie uitgaan om de juiste antwoorden in mijn boeken te vinden.

Als ik voor het slapen gaan antwoord wil op een vraag doe ik Reiki. Als ik bijvoorbeeld op een dag een aanbod krijg en ik weet niet of ik het moet accepteren of juist moet weigeren dan doe ik Reiki voor het slapen gaan en vraag ik de kosmos om mij te helpen en een antwoord te geven. Die nacht droom ik van het mogelijke antwoord op mijn vraag.

 

Werken met je dromen helpt soms om in contact komen met mensen die zijn overgegaan.

 

In de tijd dat ik heel intensief bezig was met mijn dromen, kon ik niet wachten op de volgende nacht, om opnieuw te kunnen reizen en  deze fantastische ervaringen te beleven.

 

Vooral nachtmerries zijn heel vervelend voor heel veel mensen, daar kun je vanaf komen als je begrijpt wat je droom je te vertellen heeft.
Heb je een vraag, kom je niet vanaf een nachtmerrie af, of wil je het bericht begrijpen dat jou gestuurd wordt ? Dan kunnen we daar samen aan werken.

Slide Afspraak maken Maak nu makkelijk een afspraak! Onder sterren, met de wind, dromen zullen zijn jouw vriend.

error: Content is protected !!