Hot stones massage Dronten, Flevoland

Afspraak maken Maak nu makkelijk een afspraak! Een uitstekende therapie voor ontspanning, energiebalans

Hot stone

De hot stones massage is een uitstekende therapie voor ontspanning, energiebalans en ontgifting. Het plaatsen van verwarmde stenen op specifieke delen van het lichaam heeft een ontspannend effect, ontspant de spieren en stimuleert de doorbloeding in het lichaam.

 

Op het lichaam plaatsen van stenen, het gebruik van etherische oliën, wierook en andere middelen die zorgen voor genezing, is een duizend jaar oud gebruik. Samen met speciale massagetechnieken waarbij de stenen een verlengstuk zijn van de handen van de therapeut, helpt de behandeling om energie door het lichaam te verspreiden waardoor stress, chronische vermoeidheid en angst verminderen.

 

De stenen worden verwarmd in water: sommige worden op specifieke delen van het lichaam geplaatst en andere worden handmatig gebruikt door de massagetherapeut, langs de wervelkolom, op handen en voeten. De basalt stenen kunnen op verschillende manieren gebruikt worden bijvoorbeeld op de zeven chakra’s. Dit zijn de ontmoetingspunten van energiekanalen naar de verschillende organen en functies van het lichaam.

 

Omdat stenen van vulkanische rotsen veel ijzer en magnesium bevatten, kunnen ze meer warmte opnemen. In het geval van onbalans zullen deze stenen meer energie door kunnen geven als ze op energiecentra van het lichaam worden geplaatst.

 

De warmte van de stenen zal de bloedsomloop en het metabolisme stimuleren, het ontgiftingsproces bevorderen en uiteindelijk de lichaamsbalans herstellen. Ook zal een verwarmde huid de oliën die tijdens de massage worden gebruikt beter opnemen.

 

Met deze behandeling ervaar je een staat van diepe harmonie. Ik adviseer hot stones massage: voor het ontgiften van het lichaam, het verlichten van pijn/spierpijn en voor het verbeteren van de stofwisseling . Aan het einde van de massagesessie met vulkanische stenen is het noodzakelijk om veel water te drinken om de hoeveelheid vocht en zouten die verloren zijn gegaan door transpiratie te herstellen.

error: Content is protected !!