Klankschaal massage, concert Dronten, Flevoland

Afspraak maken Maak nu makkelijk een afspraak! Massage met Tibetaanse kommen werkt door de helende kracht van geluid, maar ook door trillingen

Klankschalen een intens concert!

Een klankschaal concert en klankschaal massage zorgen voor een vibro akoestisch therapie die emotionele blokkades en psychosomatische symptomen verlichten. Op het niveau van het lichaam zorgt het voor diepe ontspanning en energetisch evenwicht. Een klankschaal concert is voor twee of meer mensen bedoeld; zij krijgen een klankbad op afstand.

 

Tijdens het concert worden verschillende instrumenten bespeeld zoals o.a. klankschalen, gong, oceaandrum en shanti chime. De klankschaal massage is persoonlijk, de cliënt krijgt de klankschalen op zijn lichaam.
Met zorg en aandacht construeer ik geluid processen die een warme en veilige geluidsruimte bieden waarin we een diepte in onszelf kunnen ontgrendelen waartoe we geen toegang hebben met behulp van ons denken. Op deze wijze kunnen genezende veranderingen geïnitieerd worden.

 

Doordat er deuren naar innerlijke ruimtes geopend worden kunnen we naar zelfkennis, naar een gezonde verandering, naar spirituele ontwikkeling en naar genezing gaan. Sonor therapie is een fijne afstemming op een hogere, meer harmonieuze frequentie van het fysieke lichaam, ons emotionele, energetische systeem en ons bewustzijn met behulp van de geluiden en trillingen van klankschalen. De trillingen die de verschillende klankschalen voortbrengen  verbinden zich met onze energiecentra (chakra’s) en ondersteunen hun harmonieuze werking.

De voordelen van sonor therapie met klankschalen :

 

Wetenschappers hebben bevestigd dat de geluiden van klankschalen de frequentie van de hersenen kunnen veranderen, wat een rustgevend therapeutisch effect op de geest heeft.

creativiteit en verkwikkende energie vergroten

stress snel en effectief wegnemen

energie balanceren

vermindering van angst, nerveuze spanning en agressie

zachte ``massage`` en harmonisatie van elke cel in het lichaam

energie die vrijkomt op fysiek en mentaal niveau, harmoniseert de stroom van vitale energie

spierontspanning

het oplossen van oude patronen op gedrags-emotioneel niveau

positieve stemming, levensvreugde

het verwerven van een staat van vrede, evenwicht en innerlijke rust.

error: Content is protected !!